PSC Primorje logo

500 – Dizajn

KADA MITOVI POSTANU LEGENDE

Fiat 500 je već preko 50 godina ikona stila. Nova generacija modela Fiat 500 dizajnerske odlike preuzima iz pop kulture i mode, ali s novim natruhama smjelosti baš u pravoj mjeri.

KAKO BISTE TOME MOGLI ODOLJETI?

Fiat 500 mami smiješak i čisti ga je užitak voziti. Prednji kraj resi drzak osmijeh kojeg čine pametno stiliziranim odbojnici okruženi elegantnom rešetkom u 3D izvedbi.

Osim što se smiješi, on i namiguje. U ovom slučaju mislim na novi, polueliptični komplet prednjih svjetala pomodarski postavljen pod kutom koji dodatno naglašava eleganciju vozila i bolje osvjetljava cestu.

Zaštitni znak su inspirativna dnevna svjetla s LED tehnologijom po kojima ćete odmah prepoznati da se radi o modelu Fiat 500.

ISKONSKA ELEGANCIJA. I ODMJERENI STIL

Karakterističan profil modela Fiat 500 nije se promijenio, ali mogućnost odabira među dvama novim modelima naplataka kotača donosi novi dašak elegancije: 15″ u sjajnoj sivoj boji ili 16″ s mat dijamantnom crnom završnom obradom.

Pomogli smo novom modelu Fiat 500 da osvoji grad dvama novim bojama karoserije: jarko pastelnom nijansom crvene Glam Coral i tamnijom metalik Avantgarde Bordeaux.

NAJVAŽNIJI SU DETALJI

Malene stvari mnogo znače. Nova kromirana ukrasna letvica naglašava odbojnik i okružuje svjetla za maglu i vožnju unatrag.

Bili smo hrabri što se stražnjeg kraja tiče! Potpuno nova, višefunkcijska stražnja optička kućišta sadrže stop svjetla, svjetla za vožnju unatrag i pokazivače smjera – dokaz da je evolucija jednako važna kao revolucija.