PSC Primorje logo

500X Off Road – Unutrašnjost

EKSTRA UDOBNOST

Po prirodi crossover, Fiat 500X Off-Road Look zna kako se pobrinuti za sve vaše putnike.

Njegova unutrašnjost ističe se kao prostor koji pruža dobrodošlicu: teksturirana prednja ploča uključuje neproziran trodimenzionalan efekt, dok središnja konzola i obloge vrata imaju završnu obradu brušenog aluminija.

Ova šik unutrašnjost ima dovoljno prostora za vaše prijatelje i obitelj, kao i sve vaše omiljene stvari.

A ekskluzivno ambijentalno osvjetljenje kreira jedinstvenu atmosferu zahvaljujući kojoj iskustvo u kabini pruža još više zadovoljstva.

UPRAVLJAČ I PREDNJA PLOČA

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Instrumenti na prednjoj ploči podsjećaju na povijesni model 500, ali najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon koji vam brzo i lako pruža sve potrebne informacije; također možete prilagoditi i sam prikaz.

SREDIŠNJI TUNEL MJENJAČA

Profinjeni tunel mjenjača, s izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav (ako je ugrađen). Laka za uporabu električka parkirna kočnica zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

PRETINCI ZA ODLAGANJE

Fiat 500X je praktičan isto koliko je stilski oblikovan. Pretinci u putničkoj kabini uključuju četiri prostrana džepa u vratima, dva pretinca za rukavice – jedan u donjem dijelu prednje ploče i jedan koji je ugrađen u traku u boji ispred suvozača. Nadalje, tu su još dva držača za čaše na središnjoj konzoli.

PRTLJAŽNIK

Prostran i raznovrstan – ima kapacitet od 245 litara, odnosno 895 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti uklonjivom, prekretnom podnicom.

Kapacitet vuče

Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) do 1200 kg. ​