PSC Primorje logo

Unutrašnjost

SAVRŠEN SKLAD

Redizajnirani prednji kraj ukrašen je elegantnom prednjom rešetkom, prerađen klasičan Alfa Romeo motiv. Velika prednja LED svjetla koja su, zajedno sa svjetlima za maglu, ugrađen u odbojnik savršeno su simetrična zbog čega Giulietta izgleda čarobno i dominantno. Njen profil ističe se nad moćnim bočnim stranicama i teče sve do mjesta na kojem se spaja s detaljima aerodinamičnog spojlera i stražnjih LED svjetala koja su jednostavno savršena. Čvrstoća i gipkost izvana, lakoća u unutrašnjosti. S čistim linijama i armaturnom pločom koja se proteže vodoravno, putnički prostor modela Giulietta govori sve o talijanskom stilu.
Zvučno izolirana unutrašnjost mami i priziva putnik da se udobno smjeste i opuste u pet kožnih sjedala koja su sada još udobnija. Iz svakog detalja vrište sportski duh i agresivna osobnost, od printeva na tkanini i novih profila armaturne ploče usklađenih sa stranicama vrata do trokrakog kola upravljača sa središnjim aluminijskim umetkom inspiriranim legendarnim Alfa Romeo štitom.
Komande na armaturnoj ploči raspoređene su tako da omogućuju potpuni kontrolu nad vozilom, bez ometanja, pa je osjećaj vožnje još intenzivniji.