PSC Primorje logo
RANGE

Važne informacije za sve vozače Chevrolet automobila

Kao što ste već možda i čuli, Chevrolet je odlučio obustaviti prodaju svojih novih vozila u Europi*.

To znači da će se prodaja novih Chevrolet vozila u Zapadnoj i Istočnoj Europi obustaviti do kraja 2015. godine.

Važno nam je da Vam se u ovom trenutku osobno obratimo kao jednom od naših vjernih kupaca, kako bismo Vas uvjerili da je Chevrolet predan tomu da i u budućnosti bude na raspolaganju Vama i Vašem vozilu. Nastavit ćemo s pružanjem servisa te opskrbom Chevrolet originalnih dijelova za Chevrolet vozila na isti način kao i dosad. Bilo kakvo izričito pisano jamstvo ili servisni plan za Chevrolet vozila ostaju neizmijenjeni i bit će u potpunosti ispoštovani sukladno uvjetima u kupoprodajnom ugovoru. Odredit ćemo najučinkovitiji način kako da udovoljimo svim Vašim servisnim potrebama putem naše opsežne servisne mreže.

Pozivamo sve Chevrolet klijente i one koji su zainteresirani za kupnju novog Chevrolet automobila prije isteka 2015. godine da nastave posjećivati svog lokalnog Chevrolet servisnog partnera.

S poštovanjem,
Dr. Thomas Sedran
President and Managing Director Chevrolet Europe

Koliko dugo vremena / godina će Chevrolet nastaviti s opskrbom rezervnih dijelova za moje vozilo?

Surađujemo sa svojim zastupnicima i ovlaštenim serviserima kako bismo nastavili pružati odgovarajuću dostupnost servisa i popravaka svojim klijentima, očekujemo da će dijelovi biti dostupni još najmanje sljedećih 10 godina.

ZA VOZILA S ISKUSTVOM, TU JE CHEVROLET SERVIS 3+!

Chevrolet Servis 3+ je poseban servisni program za automobile iznad 3 godine starosti.

Uz stručnu brigu, originalne dijelove te popuste i nakon isteka garancije, vaš trogodišnjak može još dugo ostati mlad i poletan.

Nudimo vam:
• značajne popuste kod ovlaštenih Chevrolet servisera
• usluge stručnog osoblja
• originalne dijelove
• visokokvalitetan servis u skladu s proizvođačevim standardima
• 2 godine garancije na dijelove
Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu našeg rada!

Jeste li znali?

Jamstvo na Chevrolet rezervne dijelove i dodatnu opremu

  • Svi novi ili reparirani originalni Chevrolet dijelovi i dodatna oprema (osim potrošnog materijala) ugrađeni kod Chevrolet servisera pokriveni su jamstvom u trajanju od dvadeset i četiri (24) mjeseca od datuma ugradnje.
  • Svi novi ili reparirani originalni Chevrolet dijelovi i dodatna oprema (osim potrošnog materijala) prodani stranki bez ugradnje (prodaja “preko pulta”) pokriveni su jamstvom u trajanju od dvadeset i četiri (24) mjeseca od datuma prodaje.