PSC Primorje logo

Chevrolet servis

Najavite svoje Chevrolet vozilo na servis

PSC Primorje je ovlašteni serviser Chevrolet vozila u Hrvatskoj. Želite se najaviti na servis? Brzo i jednostavno se najavite ispod!

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC, Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD), OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) i ovlašteni ili odabrani dobavljači prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi obrade vaših zahtjeva ili poruka.

Ako je to nužno da bi se odgovorilo na vaš zahtjev ili radi njegove obrade, možda ćemo te podatke otkriti podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe za koje se podaci mogu obrađivati ili koristiti.

U te svrhe prethodno spomenute strane smiju prenositi i obrađivati vaše osobne podatke izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a).

Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenjivim zakonima.

Prikaži izjavu o prikupljanju osobnih podataka u marketinške svrhe

Izjava o prikupljanju osobnih podataka u marketinške svrhe

Prihvaćanjem ove Izjave dobrovoljno ovlašćujem Opel Partnera PSC Primorje d.o.o da prikuplja i obrađuje moje gore navedene osobne podatke u svrhu održavanja marketinških kontakata sa mnom (slanja ponuda o proizvodima i uslugama, promotivnih ponuda, kampanja i oglasa te istraživanja tržišta putem mobilnih telefona, e-maila i poštom) te da ih šalje niže navedenom izvršitelju obrade, koji će ih sakupljati i obrađivati na način da me OSE može naknadno kontaktirati u svrhu gore navedenog održavanja marketinških kontakata.

Također sam suglasan da Opel Partner PSC Primorje d.o.o. može povjeravati moje osobne podatke svim društvima unutar General Motors Grupe, društvima unutar OSE-ovih distributera i zastupnika sa sjedištem unutar ili izvan Europske Unije, kako bi me OSE i Opel partner mogli kontaktirati u gore navedene marketinške svrhe. OSE i Opel Partner će poduzeti sve razumno potrebne korake da bi osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom.

Tvrtka i sjedište izvršitelja obrade: Crane Ltd. Hungary, H-1138 Budimpešta, Révész utca 27-29, Mađarska. OSE i Opel Partner će Vam omogućiti postavljanje pitanja o obradi Vaših osobnih podataka, ili zahtijevanju njihovog brisanja ili ispravka, u bilo koje doba, i to na adresi Opel Partnera ili na sljedećim adresama: OPEL 1463 Pf. 933 ili na e-mail adresu info@opel.hr. OSE ili Opel Partner mogu proslijediti vašu obavijest o zabrani daljnje obrade osobnih podataka svojim distributerima ili zastupnicima kako bi u potpunosti udovoljio Vašem zahtjevu.

Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju.

Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu. Registarski broj zbirke osobnih podataka OSE u Hrvatskoj: 9687. PSC Primorje d.o.o. (Rijeka, Martinkovac 143, OIB: HR73209095120 „Opel Partner“). Registarski broj zbirke osobnih podataka Opel partnera u Hrvatskoj: 13553

Chevrolet servis vozila