PSC Primorje logo

500C – Dizajn

EVOLUCIJA LEGENDE

To je oduvijek bio „najcool” automobil za vožnju. 500C sjajniji je i originalniji no ikad.

NASMIJEŠITE SE. VOŽNJA NIKADA NIJE BILA TOLIKO ZABAVNA

Fiat 500C mami smiješak i čisti ga je užitak voziti. Prednji kraj izgleda kao da vam se smiješi zahvaljujući pametno stiliziranom odbojniku i elegantnoj rešetki u 3D izvedbi.

Osim što se smiješi, on i namiguje. U ovom slučaju mislim na novi, polueliptični komplet prednjih svjetala pomodarski postavljen pod kutom koji dodatno naglašava eleganciju vozila i bolje osvjetljava cestu.

PREPOZNATLJIVE LINIJE

Karakterističan profil modela 500 nije se promijenio, ali mogućnost odabira među dvama novim modelima naplataka kotača donosi novi dašak elegancije. Možete odabrati 15″ u sjajnoj sivoj boji ili 16″ s mat dijamantnom crnom završnom obradom.

Pomogli smo novom modelu Fiat 500 da osvoji grad novom bojom karoserije: pop i pastelnom nijansom crvene Glam Coral.

MODERAN JE SVJEŽ ZRAK

Novi 500C ikona je dizajna u tri nijanse: bjelokosnoj, crvenoj i crnoj. Inovativni klizni krov nimalo ne narušava zavodljivu siluetu. S električnim sustavom upravljanja krov se glatko klizno pomiče unatrag zajedno sa stražnjim staklom, stop svjetlom i spojlerom.

NAJVAŽNIJI SU DETALJI

Malene stvari mnogo znače. Nova kromirana ukrasna letvica naglašava odbojnik i okružuje svjetla za maglu i vožnju unatrag.
Bili smo hrabri što se stražnjeg kraja tiče! Potpuno nova, višefunkcijska stražnja optička kućišta sadrže stop svjetla, svjetla za vožnju unatrag i pokazivače smjera – dokaz da je evolucija jednako važna kao revolucija.