PSC Primorje logo

500C – Unutrašnjost

OSOBNOST I LJEPOTA. SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Smion elegantan dizajn s vanjštine se u potpunosti prenosi na unutrašnjost koja je u potpuno renovirana, privlačnija, elegantnija i modernija. Još jedno iznenađenje od modela 500.

500c unutrašnjost

SAVRŠENSTVO NIJE MODNI DODATAK

Armaturna je ploča u potpunosti redizajnirana i skladno je prihvatila novu tehnologiju.

Kromirani elementi i zaobljeniji dizajn komandi iznimno su upadljivi.

Ako novi 500C nije samo prekrasan, on je funkcionalan i sada opremljen novim,

praktičnim pretincem za odlaganje u armaturnoj ploči ispred suvozača

i novim središnjim tunelom s USB/AUx-in ulazima i prostranijim držačem čaša.

SVE JE POD KONTROLOM

Novo je kolo upravljača iznimno posebnog dizajna i urešeno kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon (u dodatnoj opremi) omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, primjerice podatke s brzinomjera, brojača okretaja, mjerača temperature i indikatora promjene stupnja prijenosa, koji vam predlaže kada je pravi trenutak za promjenu brzine, te putnog računala koje donosi informacije o preostalom dosegu vožnje, potrošnji goriva i prijeđenoj udaljenosti itd.

INSPIRIRAN MODNOM PISTOM

Elegancija, elegancija i još više elegancije. Materijali i tkanine odabrani za unutrašnjost novog modela Fiat 500 dolaze izravno s najmondenijih modnih pista. Dostupan je razigrani kockasti uzorak s oblogom u drugoj boji, a tu je i nova koža boje vina s plavim umecima – malo vintage štih kojim odajemo počast 60-im godinama 20. stoljeća.

SVAKO BI PUTOVANJE TREBALO BITI UDOBNO

Za osiguranje udobnosti za poželjeti tu su nova sjedala izrađena od materijala s još više ergonomskih svojstava i dizajnirana za olakšani pristup stražnjim sjedalima vašim suputnicima.