PSC Primorje logo

500L Trekking – Dizajn

DIZAJN

LIJEP U SVAKOM DETALJU.

500L Trekking vas osvaja sa svojim jedinstvenim stilom: finim detaljima, bočnim letvicama od brušenog čelika, bočnim pragovima, specifičnim branicima i blatobranima.

IZGLED TERENCA

Novi 17” sjajni, crni aluminijski naplatci u obliku dijamanta, koji su dio standardne opreme, te visoki položaj u vožnji naglašavaju njegov izgled za sve terene. Dođite i saznajte što znači bez brige se voziti preko svih vrsta terena. Došlo je vrijeme da saznate gdje je skrivena avantura.

BOJE ENERGIJE

500L Trekking je snažan, dinamičan i energičan. Zbog toga je njegova omiljena boja žuta. Ali, pustite da vas oduševe druge boje i mnoge kombinacije.

KOMFORT

PROSTRANOST I UDOBNOST

Možete uzeti sve što vam treba kako bi iskusili odlično putovanje s modelom 500L Trekking. S njegovim preklopljenim sjedalima, možete prevoziti terete koji su dugački do 2,4 metra, dok će vas 455-litreni prtljažnik oduševiti sa svojim izuzetnim kapacitetom.

POKORITE CESTU SA UŽITKOM

Sa standardnim M+S gumama, udobnost i sigurnost putuju rukom pod ruku. Otkriti ćete da je vožnja i po najtežim cestama ugodna i laka za svladati.

STILSKI OBLIKOVAN IZNUTRA KAO I IZVANA

Bez obzira na vaš stil postoji unutrašnjost koja će vam odgovarati. Odaberite uglađenu, stilski oblikovanu Magnesio sivu tkaninu sa umetcima od smeđe eko kože ili se izrazite s privlačnom crnom tkaninom i umetcima od bijele eko kože.