PSC Primorje logo

500L Trekking – Tehnologija i sigurnost

TEHNOLOGIJA

MELODIJA SE PROMIJENILA.

S modelom 500L Trekking zadovoljite svoju strast za glazbom. Okružite se vašim omiljenim pjesmama s vašeg pametnog telefona, MP3 reproduktora ili USB memorije – i sve ih kontrolirajte preko vašeg upravljača. Uz jasnoću reprodukcije Beats Audio™ sustava, šest zvučnika, subwoofera i osam kanalnog pojačala, sa svakim pritiskom na tipku ‘play’ osjećati ćete se kao da ste ušli u studio za snimanje.

SIGURNOST

NEMOJTE NIŠTA PROPUSTITI.

500L Trekking u potpunosti je opremljen sa svim sigurnosnim značajkama, uključujući šest zračnih jastuka koji štite vas, vaše prijatelje i obitelj, te se možete opustiti, zabaviti i uživati u vožnji.

POMOĆ NA RASPOLAGANJU.

Zamislite da vaš automobil može kočiti za vas kada je to doista potrebno? Ne morate više zamišljati. Model 500L Trekking dolazi sa City Brake Control sustavom, pametnim uređajem koji prepoznaje druga vozila i prepreke i automatski koči i pomaže u njihovom zaobilaženju. Sustav, koji radi pri svim brzinama od 5 km/h do 15 km/h, koristi laserski senzor koji se uključuje kada upalite motor. A izvrsna stvar u svemu je činjenica da je model 500L Trekking prvi Fiatov automobil koji ovu izuzetnu tehnologiju nudi kao dio standardne opreme.