PSC Primorje logo

500L – Unutrašnjost

DIZAJN

PROSTRANI S POGLEDOM KOJI ODUZIMA DAH.

Okružen ogromnim prozorima, 500L vam nudi najbolji pogled na vanjski svijet. Niz prozora, koji ga okružuju smanjuju mrtve kutove i dopuštaju ulazak ogromne količine svjetlosti u unutrašnjost modela 500L savršenog stila. Panoramski krov kompletira cijeli dojam, pružajući putnicima u modelu 500L najširi pogled na nebo u ovoj kategoriji.

EVOLUCIJA IKONE

Model 500L osigurava dodatnu zaštitu i udobnost tradicionalnim značajkama modela 500. Blago nagnuti vjetrobran i dvodijelna karoserija povećavaju prostor i vidljivost za putnike, a vozaču osiguravaju osjećaj sigurnosti.

U JEDNOM TONU ILI DVA? VI BIRATE

Uz 11 boja karoserije, još dvije za krov i 3 za naplatke, 500L je automobil koji nudi više prilagođavanja od bilo kojeg drugoga u ovoj kategoriji.

KOMFORT

OPUSTITE SE, TU JE 500L

Svako sjedalo u modelu 500L može se konfigurirati na 8 različitih načina, za ukupno 1500 mogućih kombinacija. Sjedalo suvozača, s preklopivim naslonom, pretvara se u praktični stolić unutar automobila, savršen sa uživanje u šalici kave, izradu domaće zadaće ili kartanje. Vaš apartman na četiri kotača je jako raznovrstan, s puno prostora na raspolaganju – a na vama je kako ćete ga koristiti.

SVE NA SVOM MJESTU

S njegova 22 pretinca u kabini modela 500L, sve što vam treba može biti na dohvat ruku. Bilo da se radi o prijenosnom računalu ili telefonu, boci vode ili kišobranu, u kabini modela 500L ima prostora za sve i svakoga.

500L NEĆE VAS NIKADA PRESTATI IZNENAĐIVATI.

Uz novi Lavazza 500 Espresso Experience u modelu 500L, dovoljno je mjesta za pravi Lavazza A Modo Mio aparat za kavu. Savršeno je uklopljen u unutrašnjost automobila i omogućiti će vam da uživate u najboljoj talijanskoj espresso kavi u potpunoj sigurnosti, svaki put kada to poželite.

5 PUTNIH TORBI S KOTAČIĆIMA + 5 OSOBA = PUTOVANJE VAŠIH SNOVA

500L je najprostraniji automobil u svojoj kategoriji. Dugačak samo 4,1 metar, ima prtljažnik od 400 litara i omogućuje vam prijevoz tereta koji su dugački do 2,4 metra. Velika obitelj, malonogometna ekipa ili dugogodišnje društvo? 500L će vašim strastima i voljenima pružiti dobrodošlicu od srca, kao kod neke proširene obitelji.