PSC Primorje logo

Panda 4×4 – Dizajn

AVANTURA ZAPOČINJE OVDJE.

Kamo god se uputili i bez obzira na vašu rutu, Panda 4×4 se može suočiti sa izazovom. Težak teren i terenske staze nisu nikakav izgovor, ovo je automobil s talentom da pretvori svaku malu prepreku u mogućnost odlične zabave.

DIZAJN

TAKO GRADSKI. TAKO TERENSKI.

Tko kaže da 4×4 ne može biti praktičan kao i zabavan? Nova Panda 4×4 ima kompaktne dimenzije i avanturistički duh. To znači da imate svu potrebnu agilnost koju trebate u gradu i sve terenske sposobnosti koje trebate za izlete u prirodu. Dobrodošli u rođenog istraživača koji voli i gradsku vožnju.

PRIPREMA, POZOR, ISTRAŽUJ.

Uzmite “4×4 design” branike sa saten aluminijskom maskom podvozja i kombinirajte ih s bočnim letvicama sa utisnutim 4×4 logom. Dodajte veću visinu vožnje, 15” zatamnjene aluminijske naplatke, M+S gume i uzdužne krovne šipke. Tako se oblači za avanturu.

KOMFORT

PRIHVATITE OTVORENE PROSTORE

Ugodno se smjestite. U novoj Pandi 4×4 ima mjesta za sve i svakoga. Presvlake i obloge od ekološke kože i tkanine naglašavaju njenu ”ekološki prihvatljivu” stranu, dok značajke kao što je pretinac u prednjoj ploči i opcija različitih konfiguracija sjedala, omogućuje vam funkcionalnu i prostranu putničku kabinu. Panda 4×4 je savršeni suputnik, u koju god avanturu na otvorenom krenuli.

TEŠKE CESTE, ZAJAMČENA UDOBNOST.

Uz novu Pandu 4×4 možete putovati udobno, što god vaše putovanje stavilo ispred vas. Uz odabir benzinskih ili dizelskih motora, plus pogon na četiri kotača, elektronski blokirajući diferencijal i ESP kao dio standardne opreme, možete se suočiti s najtežim terenima uz uživanje u savršenoj udobnosti.