PSC Primorje logo

Panda 4×4 – Tehnologija i sigurnost

EKSTREMNA SA SVIH STRANA.

Ekstremne sposobnosti. Ekstremna tehnologija. Ekstremna sigurnost. Nova Panda 4×4 je spremna na sve.

TEHNOLOGIJA

POPNITE SE U KABINU

Nova Panda 4×4 je jedini gradski automobil koji nudi pogon na četiri kotača. Pravi raznovrsni automobil, jednakim entuzijazmom spreman je suočiti se s najtežim planinskim putovima, te gužvom gradske džungle. Koja je njegova tajna? Sustav pogona na četiri kotača s isporukom momenta ”prema potrebi” s dva diferencijala, plus elektronski kontroliranom spojkom koja jednoliko i proporcionalno raspodjeljuje moment na dvije osovine. Nova Panda 4×4 jamči originalne terenske sposobnosti i zahvaljujući radu elektronskog blokirajućeg diferencijala u mogućnosti je lakoćom svladati najteže terene. Granica je samo vaš osjećaj za avanturu.

ELD NA DODIR TIPKE

Kada stvari postanu teške, nova Panda 4×4 nastavlja. Na skliskim površinama ili u ekstremnim uvjetima, ELD sustav može se aktivirati iz udobnosti sjedala vozača. Jedan pritisak na tipku i možete zablokirati prednju i stražnju osovinu kako bi optimizirali prianjanje kotača u najtežim uvjetima. Teške ceste? S novom Pandom 4×4 takvo što ne postoji.

SIGURNOST

VRHUNSKA SIGURNOST KAO DIO STANDARDNE OPREME

Bez obzira što vam je putovanje pripremilo, možete biti sigurni da Panda 4×4 nudi vrhunske sigurnosne standarde. Elektronski program stabilnosti (ESP) omogućuje vam bezbrižno putovanje i vrhunsku stabilnost, bez obzira na uvjete vožnje. U isto vrijeme na raspolaganju vam je ABS sustav s unaprijeđenim značajkama, osiguravajući da imate potpunu kontrolu nad automobilom, čak i pri naglom kočenju. A povrh svega: zračni jastuk vozača, zračni jastuk suvozača i zračne zavjese dio su standardne opreme. Nova Panda 4×4 nudi svu zaštitu koju trebate i puno više.