PSC Primorje logo

O nama

salon

 

PSC Primorje je ovlašteni Opel, Chevrolet, Fiat i Alfa Romeo partner u Hrvatskoj za distribuciju vozila, rezervnih dijelova i servis.

Posjetite naš salon u Rijeci, Martinkovac 143 gdje će Vam naše stručno i ljubazno osoblje pomoći u odabiru vozila i uputiti Vas u mnogobrojne pogodnosti koje nudimo:

  • 7 GODINA JAMSTVA –potpuno besplatno, na sva nova vozila kupljena u našim salonima.
  • STARO ZA NOVO – izvršiti ćemo besplatnu profesionalnu procjenu Vašeg rabljenog automobila, bez obzira na marku i starost. Vrijednost procijenjenog vozila možete iskoristiti kao učešće za novi automobil.
  • VAŠE RABLJENO ZA NAŠE RABLJENO – zamjena Vašeg rabljenog vozila za novije rabljeno iz naše ponude.
  • OTKUP VAŠEG RABLJENOG VOZILA – procijenjenu vrijednost isplaćujemo Vam u gotovini.
  • NAJBOLJA PONUDA RABLJENIH VOZILA – uvjerite se u izvrsne cijene rabljenih automobila iz naše ponude, sva vozila dostupna odmah!
  • NAJPOVOLJNIJE KREDITIRANJE – brzo i jednostavno uz najpovoljnije uvjete.
  • USLUGA OSIGURANJA – za Vas vršimo osiguranje Vašeg vozila policama obveznog i kasko osiguranja svih renomiranih osiguravajućih kuća po odličnim uvjetima.

U našem servisu nudimo potpunu uslugu servisiranja i održavanja vozila, popravak limariju, ukratko, potpunu uslugu na jednom mjestu.

PSC PRIMORJE je dio Njemačke AVAG grupacije koja na području Njemačke, Austrije, Poljske, Mađarske i Hrvatske ima 110 prodajno-servisnih centara. Uz Opel, koji je naš prvi brand, AVAG grupacija zastupa još 11 proizvođača automobila.

Imajući u vidu sve navedeno, sa sigurnošću se možete pouzdati u PSC Primorje kao poslovnog partnera, jer svako Vaše vozilo kupljeno kod nas možete predati školovanim djelatnicima i biti sigurni da će prodaja, servis ili popravak biti obavljen stručno i u najkraćem mogućem roku kako bi Vas vaš ljubimac na 4 kotača dugo i pouzdano služio. Cijelu svoju poslovnu filozofiju usmjeravamo prema jednom cilju – zadovoljstvu naših klijenata. Ključne riječi našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo, bilo da se radi o zadovoljstvu odnosom i uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem OPEL vozila odnosno ponudom i lagerom rezervnih dijelova.

Naziv: Prodajno servisni centar Primorje d.o.o.

Skraćeni naziv: PSC PRIMORJE d.o.o.

Sjedište: Martinkovac 143, Rijeka

Transakcijski računi i nazivi banaka: IBAN HR7824070001100209606 kod OTP banke.

Temeljni kapital: 2.460.000,00 kn

Članovi uprave: Roman J. Still i Mario Palinkaš

OIB: 73209095120

Naša su Vam vrata uvijek otvorena, na njih ne morate kucati – uđite!